'PEC Zwolle haalt Saymak met een driejarig contract terug'

19 augustus 2019, 08:22   Bijgewerkt: 19 augustus 2019, 10:36

PEC Zwolle werkt hard aan de komst van Mustafa Saymak. De middenvelder vertrok in 2018 uit Overijssel voor een avontuur bij Rizespor, maar daar wordt zijn contract vermoedelijk ontbonden om terug te keren bij PEC Zwolle in de Eredivisie. Wel wordt er vermoedelijk een transfersom betaald.

Dat schrijft De Stentor en ook Voetbal International, al rept VI níet over een vergoeding voor de overgang. Door het ontbinden van zijn contract bij Rizespor, staat niets een overgang naar Zwolle nog in de weg voor Saymak, die eerder al 169 wedstrijden speelde voor de Zwollenaren, waarin hij 29 keer scoorde en zestien assists gaf. Vooral in zijn laatste seizoenen groeide hij uit tot absolute sterkhouder én topscorer, desondanks werd zijn avontuur in Turkije geen succes en is er inmiddels zelfs geen plek meer voor hem in de eerste selectie aldaar.

Daarom mag hij alweer vertrekken en wordt hij in Zwolle met open armen ontvangen. Onder de Peperbus ligt een driejarig contract klaar voor Saymak, in wie ook ADO Den Haag belangstelling had. Eerder haalde PEC Zwolle ook al Thomas Bruns om het middenveld van de selectie van John Stegeman te versterken. Na drie duels staat de teller in de Eredivisie wat punten betreft namelijk nog op nul.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen