Emmen mist zestal, maar kan zomeraanwinst Peña wel inzetten

23 augustus 2019, 14:08

FC Emmen moet het zaterdag tegen Willem II stellen zonder onder anderen Anco Jansen. De aanvoerder van de Emmenaren is op de weg terug van een knieblessure, maar nog niet fit genoeg om in actie te kunnen komen. Vijf andere spelers van Emmen missen eveneens de wedstrijd in Tilburg.

Tom Hiariej, Shani Tarashaj, Ferhat Görgülü, Lorenzo Burnet en Matthias Hamrol staan zaterdag ook niet tot de beschikking van trainer Dick Lukkien, meldt Emmen via de officiële kanalen. Dat Jansen dicht bij zijn rentree is, stemt de oefenmeester tevreden. "Dat hij terug is op het veld, is een boost voor iedereen. De testresultaten waren erg goed en dat geeft vertrouwen. Maar we kunnen nog niet zeggen wanneer hij weer inzetbaar zal zijn."

Emmen won vorige week met 2-0 van sc Heerenveen en staat nu op drie punten. De komende tegenstander, Willem II, heeft drie punten meer. De Tilburgers scoorden zes keer in drie wedstrijden. "Ze zijn goed uit de startblokken geschoten en hebben het vertrek van Alexander Isak goed kunnen opvangen", aldus Lukkien, die zomeraanwinst Sergio Peña eindelijk kan inzetten. De middenvelder van Peru is speelgerechtigd en zit meteen bij de wedstrijdselectie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen