AZ hofleverancier Jong Oranje, Boadu kan debuteren

4 oktober 2019, 13:14

Erwin van der Looi heeft aanvaller Myron Boadu voor het eerst bij de selectie van Jong Oranje gehaald. De talentvolle aanvaller van AZ kent dit seizoen zijn doorbraak en is één van de vijf spelers van de Alkmaarders die zijn geselecteerd voor de interlands tegen Portugal en Noorwegen.

Ook Dani de Wit, Calvin Stengs, Teun Koopmeiners en Owen Wijndal zitten bij de selectie van Jong Oranje. Na AZ is Ajax het meest vertegenwoordigd van de topclubs in Nederland. Perr Schuurs, Noa Lang en Kjell Scherpen maken hun opwachting. Bij PSV is alleen Cody Gakpo opgeroepen en bij Feyenoord alleen doelman Justin Bijlow, die na een tijdje afwezigheid weer terugkeert. Ook aanvaller Javairo Dilrosun van Hertha BSC is weer van de partij. Justin Kluivert, die eerder vanmiddag afviel bij de selectie van het grote Oranje, is eveneens door Van der Looi in zijn ploeg opgenomen.

Jong Oranje speelt volgende week vrijdag 11 oktober in Doetinchem thuis tegen Jong Portugal en op dinsdag 15 oktober uit tegen de leeftijdsgenoten van Noorwegen. De Nederlandse beloften waren de kwalificatiereeks voor het EK 2021 goed gestart door begin vorige maand met 5-1 van Jong Cyprus te winnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen