Fortuna Sittard verlengt contract geplaagde aanvaller Dianessy

7 oktober 2019, 23:53

Fortuna Sittard gaat langer door met pechvogel Djibril Dianessy. De Limburgers communiceren maandagavond dat het contract van de geblesseerde aanvaller met een jaar is verlengd. Dianessy ligt nu tot medio 2021 vast bij Fortuna.

De Franse aanvaller kwam door blessureleed slechts twee keer in actie sinds de promotie van Fortuna in 2018. Dianessy maakte in maart na een jaar blessureleed zijn langverwachte rentree, maar in de voorbereiding op het huidige seizoen sloeg het noodlot weer toe. Door een nieuwe knieblessure is Dianessy weer lang uit de roulatie.

Met het verlengen van zijn contract beloont Fortuna de 23-jarige aanvaller voor zijn doorzettingsvermogen. 'Dat Dianessy een echte doorzetter is, blijkt wel uit het feit dat hij, na opnieuw een knie-operatie, alweer begonnen is aan zijn revalidatietraject. Fortuna Sittard is trots op Djibril en biedt hem de kans om goed te herstellen en zich terug te knokken binnen de selectie', aldus de club.

'Dianessy en Fortuna Sittard zijn na goed overleg een regeling overeengekomen die enerzijds Fortuna Sittard op de korte termijn extra ruimte oplevert binnen het spelersbudget en anderzijds Dianessy de kans geeft terug te keren', besluit Fortuna.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen