De Graafschap boekt winst, SC Cambuur verlengt met Frans duo

9 oktober 2019 – De Graafschap heeft vorig seizoen ondanks de degradatie uit de Eredivisie een bescheiden winst geboekt. De Superboeren kwamen uit op een positief saldo van bijna een half miljoen euro, meldt De Gelderlander. Competitiegenoot SC Cambuur heeft ook nieuws: het Franse duo David Sambissa en Robin Maulun is langer vastgelegd.

De Graafschap boekt winst, SC Cambuur verlengt met Frans duo

Na controle van een accountant presenteert De Graafschap de jaarcijfers eind deze maand officieel. De winst is grotendeels toe te schrijven aan de hogere televisie-inkomsten. Vorig seizoen leed De Graafschap nog een verlies van 750.000 euro. Dit seizoen verwacht de club, ondanks dat het op een lager niveau speelt, door transferinkomsten wederom een kleine winst te boeken.

Contractnieuws SC Cambuur
Sambissa en Maulun blijven langer bij Cambuur. De verdediger en middenvelder uit Frankrijk hebben hun handtekening gezet onder een contract tot de zomer van 2021. "Een duidelijk signaal waaruit vertrouwen en ambitie straalt. We willen ergens naartoe met zijn allen en je ziet dat dit ook aantrekkingskracht heeft op spelers. Bovendien hebben beide mannen het enorm naar hun zin bij de club en is de rek er nog lang niet uit. Als club, als team en op individueel niveau willen we stappen blijven zetten en daar passen deze contractverlengingen perfect bij", aldus technisch manager Foeke Booy.

Keuken Kampioen Divisie

gerelateerd