Schreuder laat overbodig geworden captain Vogt vertrekken

12 januari 2020, 11:04

Alfred Schreuder heeft Kevin Vogt voor de rest van dit seizoen uitgeleend aan Werder Bremen. De centrale verdediger begon het seizoen nog als captain van 1899 Hoffenheim, maar verloor in december plots zijn basisplaats bij de Bundesliga-club en is nu zelfs tijdelijk vertrokken, omdat hij weinig tot geen perspectief meer had.

Dat laat Hoffenheim weten op de clubsite. De overgang zat al enkele dagen in de lucht, omdat Vogt ontevreden was geworden over zijn rol bij 1899 Hoffenheim, zeker nadat hij zijn basisplaats en aanvoedersband was verloren. Het dit seizoen zeer zwak presterende Werder Bremen was er als de kippen bij om gebruik te maken van zijn diensten, mede omdat zij achterin door de blessures van Niklas Moisander in de eerste seizoenshelft veel problemen hadden.

"Nadat zijn rol is veranderd in de selectie, wilden we deze stap voor Kevin niet onthouden", aldus technisch directeur Alexander Rosen. De verdediger is niet de enige speler die weg wilde: Lukas Rupp heeft ook aangegeven te willen vertrekken bij Hoffenheim, terwijl de totaal overbodige Philipp Ochs, Joshua Brenet en Robert Zulj ook mogen gaan, bij gebrek aan sportief perspectief.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen