Antwerp-trainer Bölöni wil Marin terughalen naar België

13 januari 2020 – Ajax nam afgelopen zomer Razvan Marin voor twaalf miljoen euro over van Standard Luik, maar vooralsnog heeft de 23-jarige middenvelder de hoge verwachtingen niet kunnen waarmaken. Als het aan László Bölöni ligt, keert de Roemeen deze maand nog terug naar België. Hij wil zijn landgenoot op huurbasis naar Antwerp FC halen.

Antwerp-trainer Bölöni wil Marin terughalen naar België

In dienst van Standard Luik maakte Marin veel indruk, maar bij Ajax weet hij nog geen potten te breken. "Ik wil hem graag huren, maar weet dat het niet eenvoudig zal worden. Er is een groot verschil tussen Ajax en Antwerp", aldus Bölöni tegen Gazeta Sporturilor.

"Hij heeft twee fantastische jaren gehad bij Standard. Hij ontwikkelde zich goed en veranderde daarna van omgeving. Bij Ajax wordt meer geëist. Kijk naar Frenkie de Jong: hij ging van Ajax naar FC Barcelona en stapte zonder problemen over", zegt Bölöni, die met Antwerp de vierde plaats bezet in de Belgische competitie.

Marin speelde tot nu toe vijftien wedstrijden voor Ajax, waarvan acht als basisspeler. Scoren deed hij nog niet voor de Eredivisie-koploper.

gerelateerd