Pardew: "Spelers krijgen weer het gevoel dat alles mogelijk is"

11 februari 2020, 11:20

Alan Pardew is tevreden met de ontwikkelingen bij ADO Den Haag. De Engelse coach streek in de winterstop neer bij ADO en pakte sindsdien vier punten in drie duels. Hij hoopt ook dinsdagavond op een goed resultaat tegen Sparta (uit).

Aanvankelijk zou de wedstrijd zondag worden gespeeld, maar storm Ciara gooide roet in het eten. Dat er snel een oplossing is gevonden, doet Pardew goed. "Ik ben blij dat wij nu kunnen spelen en niet tot zaterdag hoeven wachten tot we weer een wedstrijd hebben. We moeten er nu tegen Sparta het beste van maken, hoe de omstandigheden ook zijn", vertelt hij aan het Algemeen Dagblad.

Het is zijn doel om ADO in de Eredivisie te houden. De ploeg staat zeventiende met vier punten minder dan VVV-Venlo. "We boeken vooruitgang. Het team was zo op zoek naar een goed resultaat. Nu we thuis vier punten hebben gehaald, merk ik dat bij de spelers het gevoel komt dat alles weer mogelijk is. Zelfs tegen teams uit de top 6."

De achterstand is met vier punten nog wel fors te noemen, weet Pardew. "Ook daarom ben ik blij dat we nu kunnen spelen, het is in deze fase belangrijk dat we niet in wedstrijden achterlopen. Ik ben het in Engeland gewend om twee wedstrijden per week te hebben. Het zal zwaar worden, maar nu kunnen we ook zien waar we staan." Komende zaterdag speelt ADO thuis tegen PSV.

Manchester City - Real Madrid: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

Manchester City - Real Madrid: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen