Wijndal met vier ploeggenoten bij Oranje: "Hele mooie verrassing"

12 maart 2020, 08:55

Owen Wijndal is één van de vijf spelers van AZ die door Ronald Koeman zijn opgenomen in de voorselectie van het Nederlands elftal richting de aanstaande oefeninterlands. De linksback is trots op zijn uitverkiezing.

De twintigjarige verdediger is bezig aan een ijzersterk seizoen en heeft zich in de kijker gespeeld bij Koeman. "Toen de trainer mij samen met Myron en Calvin apart riep, dacht ik: wat hebben we nú weer gedaan… Maar dit is een geweldig mooie verrassing. Ik heb al eerder gezegd dat ik nog geen rekening met Oranje hield, omdat ik nog nooit was geselecteerd. Ik ga er nog steeds niet vanuit dat ik straks bij de eindselectie zit. Ik focus me eerst op het duel met VVV, daarna hoor ik wel hoe en wat", vertelt hij aan De Telegraaf.

Ook Teun Koopmeiners zit voor het eerst in de voorselectie van Oranje. Hij voerde twee weken geleden een 'positief gesprek' met Koeman maar had het desondanks niet aan zien komen. "Dat koppelde ik niet direct aan een selectie. Zelfs niet toen onze trainer vanmorgen vroeg of ik even tijd had. Als aanvoerder zit ik wel vaker in zijn kantoortje. Het kon overal over gaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen