Vet weg bij De Graafschap: "Het liefst ga ik naar de Eredivisie"

21 juli 2020 – Javier Vet verlengde gedurende het afgelopen seizoen zijn contract bij De Graafschap met als intentie om samen de Eredivisie in te gaan. De verlenging zou niet van kracht zijn als er geen promotie zou plaatsvinden en dat is het geval gebleken. door het besluit van de KNVB. Nu zoekt de middenvelder naar een nieuwe werkgever.

Vet weg bij De Graafschap: "Het liefst ga ik naar de Eredivisie"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Het is niet makkelijk geweest om voor mezelf te kiezen, maar ik moet het meeste uit mijn carrière halen. Ik denk dat dat nu niet bij De Graafschap in de Eerste Divisie is", vertelt hij aan Omroep Gelderland. De 26-jarige Amsterdammer speelde eerder voor Almere City FC. Afgelopen seizoen kwam hij tot 27 duels en 5 goals. Het zorgde voor de nodige interesse. "Ik heb veel Oost-Europese clubs afgewezen, want dat is niet de bedoeling. Dat is niet waar ik voor bij De Graafschap weg wil gaan, dat moet iets zijn dat bijna net zo mooi is. Het gaat mij om een sportieve stap waar mijn vriendin en ik achterstaan. Het liefst in de Eredivisie, maar ik vraag me af of dat mogelijk is. Dat gaan we de komende maand zien."

Vet nam bewust de keuze om niet bij De Graafschap te blijven en nam daarmee als contractloze speler een risico. "Die twijfels zijn er normaal ook als je transfervrij bent", zegt Vet. "Maar ik ben voldoende overtuigd van mijn kwaliteit. Het is wachten tot de markt op gang komt en dan hoop ik op een mooie stap."

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd