Openda geeft visitekaartje af bij Vitesse tegen Volendam

26 juli 2020, 16:33

Vitesse heeft zondag een uitstekende oefenwedstrijd afgewerkt. Op bezoek bij FC Volendam werd het tweede officieuze optreden onder trainer Thomas Letsch succesvol, mede door aanwinst Loïs Openda. De jonge aanvaller was met twee goals en twee assists na rust de hoofdrolspeler bij de 0-5 zege van de Arnhemmers.

Oussama Darfalou (foto) opende de score na een kleine tien minuten vanuit een strafschop, nadat hij vorige week tegen Jong FC Utrecht nog had gemist vanaf elf meter. Bij Vitesse stond Jeroen Houwen in het doel, Remko Pasveer ontbrak. De goalie had weinig te doen, want FC Volendam – dat nog de markt op moet voor enkele versterkingen – creëerde slechts enkele kansen. Via Martijn Kaars was de thuisploeg wel gevaarlijk, maar kwam het niet tot scoren.

In de tweede helft kwamen er bij Vitesse veel talenten in de ploeg, desondanks liepen ze simpel en snel weg bij FC Volendam. Daan Huisman maakte direct na de thee op aangeven van Openda de tweede van de Arnhemmers, waarna de huurling van Club Brugge zelf een doelpunt voor zijn rekening nam uit een corner.

Vervolgens kwam de spits nog een keer op het scoreformulier, net als Thomas Bruns. De middenvelder gaf aan voor zijn kans te willen gaan bij Vitesse en lijkt die – net als Roy Beerens, die in de tweede helft tussen de lijnen kwam – inderdaad te krijgen van Letsch. Op aangeven van Openda bepaalde Bruns valk voor tijd dus de eindstand op 0-5.

Opstelling Vitesse eerste helft: Houwen, Dasa, Doekhi, Cornelisse, Clark, Bazoer, Tronstad, Bero, Tannane, Darfalou, Buitink

Opstelling Vitesse tweede helft: Houwen, Musaba, Doekhi (C), Leeflang, Manhoef, Vroegh, Bruns, Huisman, Beerens, Openda, Delaveris

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen