FC Twente bezig met diverse deals, Mandriou komt niet

27 juli 2020, 14:52

FC Twente hoopt Nathan Markelo op korte termijn te presenteren. De huurling komt over van Everton en alles is in kannen en kruiken, alleen het papierwerk moet nog worden afgerond. Als de medische keuring vandaag (maandag) geen problemen oplevert, wordt hij naar verwachting echter snel gepresenteerd. Ook hoopt de club Joël Drommel te behouden en komen Daniel Mandriou en Sieben Dewaele niet naar Enschede.

Dat heeft Jan Streuer laten weten. Tegenover TC/Tubantia vertelt hij dat het geïnteresseerde AZ zich nog niet heeft gemeld voor Drommel. "We willen hem houden, dat is duidelijk. Een goede keeper is belangrijk", laat de technisch directeur weten niet mee te willen werken aan een vertrek. Drommel staat zelf wel open voor een volgende stap en komt in beeld als Marco Bizot verkast uit Alkmaar. Ook de naderende komst van Markelo wordt bevestigd door Streuer.

Lees ook'FC Twente geïnteresseerd in middenvelder Mandriou (21)'

RTV Oost schrijft dat FC Twente tevens een streep heeft gezet door de mogelijke komst van Daniel Mandriou, die wel degelijk op het wensenlijstje heeft gedaan. Bij sc Heerenveen werd Sieben Dewaele maandag gepresenteerd, waardoor de Tukkers hem ook niet presenteren. Wel worden er op korte termijn nog twee (tijdelijke) aanwinsten verwacht, onduidelijk is om wie het gaat. Danilo (Ajax), Francesco Antonucci (AS Monaco) en Eljero Elia (Istanbul BB) werden recent gelinkt aan de Tukkers, maar alleen eerstgenoemde is al zeer conreet.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen