PSV en Lammers voeren gesprekken over nieuw contract

28 juli 2020, 12:53

Sam Lammers praat met PSV over een nieuw contract. De gesprekken waren al aan de gang, maar liepen door de coronacrisis vertraging op. Het huidige contract van de 23-jarige spits loopt volgend jaar af. "Mijn zaakwaarnemer is ermee bezig en ik laat het volledig aan hem over", zegt Lammers.

"Hij regelt alles zodat ik me vol op het voetbal kan focussen", aldus de PSV'er tegen het Eindhovens Dagblad. Volgens de krant is de intentie om met elkaar verder te gaan. Voor komend seizoen moet Lammers zich bewijzen aan nieuwe trainer Roger Schmidt. "Natuurlijk wil ik een hoger niveau halen dan eerder dit jaar. Ik vind niet dat ik het slecht gedaan heb en was iets aan het opbouwen, maar er zit meer in. Na mijn blessure was het misschien logisch dat niet alles ging zoals ik het wilde."

Lammers raakte een jaar geleden in de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tegen Ajax zwaar geblesseerd. "Afgelopen seizoen heb ik maar weinig gespeeld en misschien is daarom de honger bij mij ook wel groter. Na mijn blessure kwam ik er steeds beter in, maar na zeven wedstrijden was ineens alles over en ging er een streep door alle plannen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen