'Hertha-transfer voor Zeefuik dan toch eindelijk aanstaande'

4 augustus 2020 – Mooi nieuws voor Deyovaisio Zeefuik: de verdediger van FC Groningen is dan toch daadwerkelijk op weg naar Hertha BSC. De Duitse club trekt al langer aan de rechtsachter, maar tot dusver lag de clubleiding van Groningen in de weg. Inmiddels lijkt een vertrek uit het hoge noorden dan toch definitief in aantocht.

'Hertha-transfer voor Zeefuik dan toch eindelijk aanstaande'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Dat schrijft Voetbal International althans. Hertha BSC wil de back al langere tijd graag inlijven, maar kwam er vooralsnog niet uit met FC Groningen over een transferbedrag. Inmiddels zou de Bundesliga-club toch bereid zijn om aan de eisen van de noorderlingen te voldoen, waardoor een transfer aanstaande is. Southampton, dat al wél akkoord was met FC Groningen, grijpt zodoende definitief mis.

Lees ook: Zeefuik dreigt met transfervrij vertrek bij Groningen in 2021

Met de op handen zijnde transfer rondt Mark-Jan Fledderus een hoofdpijndossier af. Zeefuik nam in het recente verleden namelijk geen blad voor de mond en wilde duidelijk weg bij FC Groningen. Met Damil Dankerlui (Willem II) werd bovendien al een opvolger gestrikt, maar het akkoord met Hertha BSC bleef lang uit. Dat is naar verluidt voor zo'n vijf á zes miljoen euro inmiddels bereikt, waarvan wel de helft aan zijn oude werkgever Ajax afgestaan moet worden.

Hertha BSC haalt Schwolow
Verder kwam er ook al officieel transfernieuws uit Berlijn. De eerder aan Ajax gelinkte Alexander Schwolow (25) heeft zijn handtekening gezet bij Hertha BSC. Die club werkte aan grootse plannen om de club uit de hoofdstad van Duitsland omhoog te brengen naar de Duitse top en de goalie van Freiburg past in die plannen. Mogelijk wordt Zeefuik dus de volgende aanwinst.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd