Massa-ontslag bij Arsenal leidt tot storm van kritiek

5 augustus 2020, 19:54

Arsenal heeft bekendgemaakt dat 55 werknemers op straat worden gezet. De Londense club snijdt vanwege de coronacrisis in het personeelsbestand. Tegelijkertijd staat Arsenal op het punt Pierre-Emerick Aubameyang een sterk verbeterd contract aan te bieden. Op social media wordt kritisch gereageerd.

Arsenal laat in een statement weten dat als gevolg van de pandemie de inkomsten fors zijn teruggelopen. Door op de post personeelszaken te bezuinigen, wil de Engelse club in de selectie investeren. Zo is Arsenal niet alleen bezig met het verlengen van het contract van Aubameyang, maar ook op de transfermarkt op zoek naar nieuwe spelers. Aubameyang krijgt naar verluidt binnenkort een contract ter waarde van 277 duizend euro per week voorgeschoteld.

In april gingen de spelers en coaches van Arsenal akkoord met een salarisverlaging van 12,5 procent om de gevolgen van de coronacrisis te beperken. De Londense club eindigde het seizoen op een teleurstellende achtste plaats, maar legde onlangs wel beslag op de FA Cup.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen