SC Cambuur pikt Pouwels gratis op bij Go Ahead Eagles

11 augustus 2020, 10:22

SC Cambuur heeft de selectie versterkt met een extra spits. De Leeuwarders maken dinsdagochtend melding van de komst van Maarten Pouwels. De 21-jarige aanvaller komt transfervrij over van Go Ahead Eagles, waar zijn contract eind juni afliep.

Ondanks dat hij moest vertrekken, bleef Pouwels de voorbije weken trainen bij Go Ahead Eagles. De twee meter lange spits maakte een goede indruk op trainer Kees van Wonderen en kreeg een aanbieding om toch langer te blijven, meldde De Stentor onlangs. Ook sprak Pouwels met Deportivo Alavés, de nummer zestien van het voorbije La Liga-seizoen.

De keuze van Pouwels viel uiteindelijk op SC Cambuur. In Leeuwarden tekent hij voor twee jaar met een optie voor een extra seizoen. Waarschijnlijk zal hij zich komend seizoen voornamelijk tevreden moeten stellen met invalbeurten, daar Robert Mühren de onbetwiste eerste spits is.

"Een jongen met potentie", wordt Pouwels omschreven door technisch manager Foeke Booy. "Maarten is een ander type spits dan we nu in de selectie hebben en dat geeft onze staf weer meer mogelijkheden. Met zijn drive en karakter past hij bovendien goed bij de club en onze manier van spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen