Raiola: Pogba blijft bij United, Zlatan en Milan nog in gesprek

23 augustus 2020, 21:42

Mino Raiola verzekert dat Paul Pogba komend seizoen voor Manchester United speelt. Ook heeft de Nederlandse zaakwaarnemer laten weten dat Zlatan Ibrahimovic nog met AC Milan in gesprek is. Pogba en Ibrahimovic komen beiden uit de stal van Raiola.

"Pogba blijft bij Manchester United, ik denk dat ze proberen zijn contract te verlengen. Binnenkort gaan we dat bespreken", zegt Raiola tegen Sky Sport Italia. "Manchester United is bezig met een project en hij maakt daar honderd procent deel van uit. Deze zomer zal United geen enkel bod op Pogba accepteren."

Ibrahimovic

De toekomst van Ibrahimovic is nog niet geheel duidelijk. Milan begint maandag aan de voorbereiding, maar daar is de Zweed niet bij. Club en speler blijven met elkaar in gesprek. Naar verluidt biedt Milan tweejarig contract aan, maar wil Ibrahimovic zeven miljoen euro per jaar aan salaris incasseren.

Raiola: "We zijn nog in gesprek, maar een akkoord ligt er nog niet. Het gaat niet om geld. Er zijn twee partijen nodig om een huwelijk te laten slagen. Als Ibrahimovic niet wilde blijven, waren er geen onderhandelingen geweest. Ik ben optimistisch. Ik werk niet om problemen te creëren, maar om oplossingen te vinden."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen