Zoet ambieert buitenland, interesse in Jurjus bevestigd

25 augustus 2020, 10:41

Met de komst van Yvon Mvogo beschikt PSV over vier keepers. De vraag is voor hoe lang. Technisch manager John de Jong bevestigt dat voor Hidde Jurjus concrete belangstelling bestaat en Jeroen Zoet ambieert een buitenlandse transfer. "Met Zoet hebben we eerder al afspraken gemaakt over zijn toekomst", aldus De Jong.

Zoet raakte vorig seizoen zijn basisplaats al kwijt en werd in de tweede seizoenshelft verhuurd aan FC Utrecht. "Hij heeft bij ons aangegeven dat hij openstaat voor een buitenlands avontuur en daar hebben we respect voor", zegt De Jong op het clubkanaal van PSV. "Jeroen heeft namelijk een flinke staat van dienst, hij was basisspeler in drie kampioensploegen."

Officieel: PSV huurt keeper Mvogo voor twee jaar van RB Leipzig

De concrete belangstelling voor Jurjus komt zeer waarschijnlijk van het Duitse Uerdingen. Veranderingen zijn dus op komst. "Wij moeten echter wel verzekerd blijven van meerdere goede doelmannen. We hebben Robbin Ruiter aan Willem II verkocht en door de komst van Mvogo zijn we nog steeds voorbereid op eventuele mutaties in het keepersbestand", aldus De Jong.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen