'Kans op Suárez klein, Marin op weg naar de uitgang'

25 augustus 2020 – Ajax's directeur voetbalzaken Marc Overmars stelt dat de kans 'heel klein' is dat Luis Suárez naar Amsterdam komt. De technische baas in Amsterdam denkt niet dat het tot een rentree komt van de spits. "De kans dat hij komt, is heel klein. Dat lijkt me duidelijk, toch?", vraagt hij zich af. Naast Razvan Marin en Noa Lang is er voor nog één speler concrete belangstelling.

'Kans op Suárez klein, Marin op weg naar de uitgang'

Dat vertelt hij tegenover Ziggo Sport. "Het is vrij rustig. Ik denk zeker dat de markt nog op gang moet komen. Dat is ook logisch: de Champions League is pas net afgelopen, dus dat gaat straks wel beginnen", stelt Overmars, die niet wil vertellen voor welke belangrijke Ajacied er concrete belangstelling is. De naam van Tagliafico wordt genoemd.

Lees ook'Begeerde Suárez voelt niets voor terugkeer naar Ajax'

Razvan Marin is in elk geval wel heel hard op weg naar Cagliari, bevestigt Overmars. "Als het papierwerk in orde komt, wel ja", aldus de directeur voetbalzaken over de Roemeen, die vermoedelijk dus niet meer terugkeert in de Johan Cruijff Aren. Voor Donny van de Beek is vanuit FC Barcelona voorlopig nog geen interesse gemeld. "Dat is in elk geval niet op mijn bordje terechtgekomen."

Ook voor Noa Lang is interesse, volgens Goal.com. Celtic, Hertha BSC, Real Sociedad en Villarreal zouden hengelen naar de diensten van de buitenspeler van Ajax, die afgelopen seizoen werd verhuurd aan FC Twente. Het zou daarbij gaan om een transfersom van liefest zeven á acht miljoen euro. Eerder vandaag werd Dennis Johnsen verkocht, al noemde Overmars het alsof hij 'bijna weggegeven' is aan de Italiaanse club.

Ajax

gerelateerd