'Anderlecht ziet in Hoedt (26) opvolger van Kompany'

6 september 2020, 10:45

Wesley Hoedt (26) wordt mogelijk de opvolger van Vincent Kompany. De centrale verdediger hing recent zijn schoenen aan de wilgen bij Anderlecht, om daar als coach verder te gaan. De vacature die centraal achterin is ontstaan, gaat de Nederlandse achterhoedespeler mogelijk invullen.

Dat schrijft Het Nieuwsblad althans. Hoedt is in beeld geraakt bij Anderlecht, mede door de blessure van Elias Cobbout. De voormalig speler van AZ is een interessante optie, maar van een al afgeronde deal is nog zeker geen sprake. Zijn club Southampton vroeg recent namelijk nog een bedrag van acht miljoen euro voor Hoedt.

Dat bedrag kan Anderlecht zeker niet betalen voor Hoedt, die nog tot en met de zomer van 2022 onder contract staat bij The Saints. Zeker is wel dat hij daar blijvend mag vertrekken, nadat hij de laatste jaren telkens werd verhuurd door de Engelse club. Als die echter de vraagprijs van acht miljoen euro aanhoudt, wordt een transfer wel een moeilijk verhaal.

Lees ook: Hoedt: "Bedoeling dat ik deze keer definitief vertrek"

Mocht Southampton de vraagprijs wel verlagen, is Hoedt een interessante optie. Eerder speelde hij onder andere voor AZ, SS Lazio, Celta de Vigo en Antwerp FC, de Belgische club die hem vorig seizoen huurde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen