Jong Ajax bungelt onderaan: "Paniek is een groot woord"

15 september 2020, 11:34

Na drie speelrondes is Jong Ajax de verrassende rode lantaarndrager in de Eerste Divisie. De talenten uit Amsterdam verloren van Roda JC (0-4), NEC (2-1) en gingen dinsdag ook onderuit tegen Jong PSV (1-2). Mitchell van der Gaag baalt van de slechte start, maar raakt niet in paniek.

"We kunnen wel weer zeggen: het zijn leermomenten, maar het zijn wel continu dure leermomenten. We hebben nu drie keer gespeeld en nul punten", reageert de Jong Ajax-trainer voor de camera van FOX Sports. "Aan de andere kant: we gaan op dezelfde voet verder. Dezelfde manier van spelen en dezelfde manier van uitvoering die we willen zien. Een aantal dingen zullen we absoluut moeten verbeteren, dat is duidelijk."

Van der Gaag ziet dat zijn ploeg moeite heeft met het afmaken van kansen. Tegen Jong PSV waren de Amsterdamse beloften maandagavond drie keer dicht bij de gelijkmaker, maar Naci Ünüvar (paal), Brian Brobbey (bal van de lijn) en Terence Douglas (paal) kregen de bal er niet in. "Op basis van wat we hebben laten zien, gaat dat goedkomen. Daar ben ik honderd procent van overtuigd. Of ik in paniek raak? Paniek is een groot woord. Het is niet prettig. Op dit moment is het Ajax-onwaardig. Het is aan ons om daar verbetering in te brengen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen