Volendam heeft vizier niet op scherp en verliest van NEC

15 september 2020, 23:04

Voor de tweede keer in vijf dagen tijd heeft FC Volendam een nederlaag geleden in de Eerste Divisie. Vorig seizoen was de formatie van Wim Jonk een gevaarlijke ploeg die nauwelijks onderdeed voor SC Cambuur en De Graafschap, maar dit seizoen draait het vooralsnog minder goed. Maandag werd er met 1-3 verloren van NEC.

Vrijdag verloor Volendam verrassend op eigen veld van Jong FC Utrecht en maandag ging het wederom mis. De thuisploeg kreeg voldoende kansen, maar was niet helemaal scherp voor het doel. Dat was NEC wel. De bezoekers kwamen na een vlotte combinatie via Eliyas Tavsan na 23 minuten op voorsprong en die marge werd zes minuten later verdubbeld door Rangelo Janga. Hij kopte simpel binnen in de hoek.

In het tweede bedrijf had Volendam de druk er vol op, maar slaagde het er maar niet in om de ban te breken. Dat had mede te maken met het goede optreden van NEC-keeper Norbert Alblas. De doelman haalde er veel ballen uit, maar moest in de slotfase toch een doelpunt incasseren. Spits Martijn Kaars, die daarvoor nog een grote kans om zeep hielp, kopte raak. Omdat Volendam vervolgens in blessuretijd weer uiterst slordig omging met de laatste minuten, kon NEC weer toeslaan. Janga kon simpel de 1-3 binnenlopen en legde de eindstand vast.

NEC staat na drie duels met zes punten op de zevende plaats. Volendam heeft slechts één punt en staat zeventiende.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen