Hrustic houdt vertrekwens: "Hoop dat het doorgaat"

20 september 2020 – Ajdin Hrustic wil vertrekken bij FC Groningen. De middenvelder annex aanvaller staat in de belangstelling vanuit Duitsland en gaf eerder al aan te willen verkassen. Aan die wens is duidelijk nog niets veranderd. "Als FC Groningen me niet laat gaan, kan ik niet garanderen dat ik me elke wedstrijd nog 100 procent kan motiveren."

Hrustic houdt vertrekwens: "Hoop dat het doorgaat"

Dat vertelt hij tegenover het Dagblad van het Noorden. Eintracht Frankfurt en 1. FC Köln hebben onder andere interesse in Hrustic, die tegen FOX Sports laat weten nog altijd dolgraag zijn transfer te willen maken. "Ik hoop dat het doorgaat", stelt hij. Dat hij vorige week niet speelde, had met zijn fitheid te maken en naar eigen zeggen niets met transferperikelen.

Dat hij zondagmiddag (vandaag) nog gewoon in actie kwam tegen Heracles Almelo heeft te maken dat hij zelf wilde spelen, weer fit was en dat er concreet nog te weinig speelt om dat te weigeren. "Vanuit Duitsland is er een stap in de goede richting gedaan, dat is zeker, maar we zijn er nog niet", laat technisch directeur Mark-Jan Fledderus weten tegenover het DvhN over de interesse.

Hoeveel geld er voor hem op tafel moet komen, is onduidelijk. Wel is het een aderlating, aangezien eerder ook onder anderen Deyovaiso Zeefuik, Django Warmerdam en Mike te Wierik ook al vertrokken. Vanuit Duitsland werd in een eerder stadium al een persoonlijk akkoord gemeld.

Eredivisie

gerelateerd