Van Hooijdonk: "Feyenoord is momenteel verder dan Ajax"

16 oktober 2020, 18:21

Pierre van Hooijdonk vindt dat koploper Feyenoord momenteel verder is dan concurrent Ajax. Mede door de aanwezigheid van de Portugese middenvelder Joao Teixeira slaat de voormalig aanvaller de Rotterdammers momenteel hoger aan. "Ik vind dat Feyenoord verder is dan Ajax. Het zit goed in elkaar. Zeker met spelers in topvorm, zoals Teixeira en Berghuis."

Dat vertelt hij tijdens het tv-programma FC Rijnmond. Dat Bryan Linssen in de spits speelde, bleek eveneens vooralsnog een goede zet, zag Van Hooijdonk. "Dan zie je maar hoe dingen in elkaar kunnen vallen. Het pakte ontzettend goed uit, maar Linssen is geen echte nummer 9. Van Bozenik ben ik vanaf het eerste uur geen fan geweest, maar ik vind wel dat Dick Advocaat iets te veel laat merken dat hij ook geen fan van hem is. Dat is nergens voor nodig", aldus de oud-spits van de Rotterdammers.

Ook de Portugees Teixeira maakt dus indruk op Pi Air. "Ik vind dat hij een geweldige indruk maakt. Alles wat hij doet, doet hij met een idee. En op de juiste snelheid. Je ziet ook dat de beste spelers elkaar opzoeken. Dit is een goede voetballer", stelt Van Hooijdonk.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen