Liverpool verhuurt talenten, optie in contract Pogba gelicht

16 oktober 2020, 18:50

Liverpool heeft vlak voor het definitief sluiten van de transferwindow nog een drietal talenten verhuurd voor het komende seizoen. Harry Wilson, Harvey Elliot en Ben Woodburn mogen zich laten zien op de lagere niveaus in Engeland. De transfer van Terence Kongolo naar Fulham is vermoedelijk nog wel voor de deadline (16.00 vandaag, vrijdag) afgerond, maar officieel nog niet gecommuniceerd.

Dat heeft Liverpool vrijdag bekend gemaakt. Wilson wordt de rest van dit seizoen verhuurd aan Cardiff City, nadat hij de laatste jaren bij achtereenvolgend Crewe Alexandra, Hull City, Derby County en Bournemouth minuten maakte. Afgelopen seizoen speelde hij regelmatig in de Premier League, maar gaat nu dus een niveautje lager spelen. Elliott komt hij tegen in die competitie, want hij is naar Blackburn Rovers vertrokken. Woodburn gaat naar Blackpool, dat inmiddels uitkomt in de League One.

Optie in contract Pogba gelicht

Verder kwam Paul Pogba zelf met het nieuws naar buiten dat de optie in zijn contract gelicht zou zijn door Manchester United. De Fransman heeft een aflopende verbintenis bij The Red Devils, maar die kan worden gelicht door beide partijen. Manchester United zou van die optie gebruik hebben gemaakt en de middenvelder zodoende tot en met 2022 behouden voor de club.

Lees ookFC Transfervrij: Messi

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen