Spajic geniet bij Feyenoord: "Maken zeker kans op de titel"

17 oktober 2020 – De eerste indrukken van Uros Spajic als speler van Feyenoord zijn uitermate positief. De Servische verdediger kwam in de zomer over van Krasnodar om de defensie in Rotterdam te versterken en geniet bij zijn nieuwe club. Hij verwacht bovendien veel van het seizoen.

Spajic geniet bij Feyenoord: "Maken zeker kans op de titel"

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Spajic stond voor de interlandperiode voor het eerst in de basis, tegen Willem II (1-4). "De verwachtingen zijn hier hoog en de mensen kritisch. Ik heb bij twee thuisduels op de tribune gezeten en de supporters hebben grote indruk op mij gemaakt. En toen waren ze nog maar met dertienduizend. Ik had echt het gevoel dat het er meer waren. Ik kan niet wachten om te beleven hoe het is om in een vol stadion te spelen", vertelt de centrumverdediger aan de NOS.

Hij hoopt zijn loopbaan nieuw leven in te blazen in Rotterdam. "Ik wil kampioen worden en ik denk dat we daar zeker kans op maken. Feyenoord strijdt elk jaar om de prijzen. Het wordt zwaar. In Nederland doen er drie of vier teams mee om het kampioenschap, maar de kans is er zeker." Blij is Spajic ook dat hij verlost is van blessureleed. In de winterstop van het vorige seizoen moest hij een enkeloperatie ondergaan en die had verregaande gevolgen. "Normaal gesproken staat daar drie tot vier weken voor. Maar bij mij heeft dat twee maanden geduurd. Daar kwam corona nog eens overheen. Die tijd heeft mij echt geraakt. Je hoopt dat het snel voorbijgaat, maar voor je gevoel komt er geen einde aan."

Feyenoord speelt zondagmiddag de Rotterdamse derby tegen Sparta.

Feyenoord

gerelateerd