Marsman baalt voor Bijlow: "Echt zuur, gewoon klote"

9 november 2020, 08:41   Bijgewerkt: 9 november 2020, 08:46

Twee minuten voor het eerste fluitsignaal kreeg Nick Marsman te horen dat hij zijn opwachting moest gaan maken onder de lat bij Feyenoord. Justin Bijlow raakte in de warming-up geblesseerd aan zijn voet en moest de wedstrijd vanaf de tribune bekijken. Na afloop toonde de reservedoelman zijn medelijden voor zijn collega, die zich af moest melden voor het Nederlands elftal.

Het was de eerste keer dat Bijlow was geselecteerd voor Oranje. "Justin is geen pieper. Als die mank loopt, weet ik dat er wel wat aan de hand is. Balen voor hem, want hij zat net weer bij Oranje", zegt Marsman in gesprek met De Telegraaf. "Voor mij is het dan simpel, ik moet altijd klaarstaan en ik weet wat mijn rol hier bij Feyenoord is. Alles wat ik hier aan minuten meepak en wat ik speel, vind ik mooi en is meegenomen."

Marsman is al een tijdje onder de indruk van zijn concurrent. "Echt, voor Justin vind ik het heel zuur, gewoon klote. Hij is een uitzonderlijk talent. Het is heel bijzonder om met hem samen te werken. Dit gun je niemand. Ik hoop dat zijn blessure uiteindelijk meevalt. Al is deze week niet meer te redden." Marsman slaagde er uiteindelijk in zijn doel schoon te houden, waardoor Feyenoord met 2-0 won van FC Groningen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen