Huisman (18) tekent razendsnel een nieuw contract bij Vitesse

22 december 2020, 17:24   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Het gaat goed met de carrière van Daan Huisman. De middenvelder tekende in de zomer een contract tot 2022, maar heeft dinsdag zijn krabbel gezet onder een nieuwe verbintenis. Hij ligt nu tot 2023 vast, met de optie op een extra seizoen.

De achttienjarige middenvelder uit Arnhem maakte in de voorbereiding een goede indruk op de technische staf. Inmiddels staat de teller al op acht wedstrijden in de Eredivisie en één in de KNVB Beker. Het is zodoende een uitstekend jaar geworden voor Huisman, vertelt hij via de clubkanalen. "2020 is een waanzinnig jaar voor mij! In januari mocht ik mee op het trainingskamp, in de zomer tekende ik mijn eerste contract en sloot ik officieel aan bij de A-selectie. Daarna mijn debuut in het betaald voetbal, de vele speelminuten en nu al een contractverlenging. Ik ben super trots op al deze mijlpalen", zegt Huisman.

"Natuurlijk geniet ik er samen met mijn familie van. Maar ik blijf elke dag hard werken, werken, werken. Alleen door alles te geven en mijzelf open te stellen voor feedback, blijf ik volop in ontwikkeling. Dit is hopelijk pas het begin van nog veel meer mooie momenten. Daarnaast ben ik hartstikke blij met het vertrouwen van de staf, mijn medespelers en iedereen binnen de Vitesse Voetbal Academie die mij jarenlang heeft gesteund. Ik ga dit jaar nooit vergeten en kijk vol ambitie uit naar het nieuwe jaar."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen