Lukkien: "Wij moeten geloven, dan gaan we hier uitkomen"

23 december 2020, 17:16

Als enige ploeg won FC Emmen voor de winterstop niet één keer. Dat is uiteraard een zeer slechte reeks van de ploeg uit Drenthe, maar het is volgens Dick Lukkien nog niet het moment om de handdoek te gooien. De coach blijft strijdbaar.

Slechts vijf schamele puntjes speelde Emmen bij elkaar in de eerste seizoenshelft. Ondermaats, zeker gezien de verwachtingen in de zomer. Emmen versterkte de selectie flink, maar dat zorgde niet voor het gewenste resultaat. "Het is gewoon waardeloos en het geeft me een klotegevoel, maar het maakt wel heel strijdbaar. Gelukkig hoeven we niet dertig punten te overbruggen en staan onze naaste concurrenten nog binnen handbereik. Maar het is duidelijk dat we beter moeten presteren en vooral beter verdedigen", zei trainer Lukkien na de nederlaag tegen FC Utrecht tegen RTV Drenthe.

Het ontbreekt de trainer niet aan vertrouwen. "Laat iedereen maar denken dat we de gedoodverfde degradatiekandidaat zijn. Wij moeten erin blijven geloven, zowel in- als extern dus ook de supporters. Dan gaan wij hier uitkomen." Hij ziet ook bij zijn spelers nog de juiste mentaliteit. "De spelers laten zien dat ze vertrouwen in elkaar hebben en ze tonen veerkracht, ook na de zoveelste domper in dit seizoen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen