Go Ahead Eagles wint in stadion Heracles van Telstar

13 februari 2021, 14:17

De goede reeks van Go Ahead Eagles is nog altijd gaande. De ploeg van Kees van Wonderen won zaterdag met 1-0 van Telstar en deed daarmee goede zaken. De wedstrijd werd niet in het stadion van Go Ahead Eagles gespeeld, maar op het veld van Heracles Almelo.

Dat heeft alles te maken met het feit dat het veld van Go Ahead onbespeelbaar was. Daarom werd er uitgeweken naar Almelo om daar tegen op het veld van Heracles te gaan spelen. Heracles komt later vandaag op die mat in actie tegen Ajax maar omdat het een kunstgrasveld is, maakt de belasting van twee wedstrijden op een dag niet uit.

De enige goal werd gemaakt door routinier Jacob Mulenga, die vijf minuten na de aftrap al scoorde. De ervaren aanvaller schoot van dichtbij raak. Go Ahead gaf de voorsprong in het restant van de wedstrijd niet meer uit handen. Go Ahead staat vijfde met evenveel punten als nummer vier NAC Breda. Die ploeg heeft nog wel een duel in te halen. Opmerkelijk is overigens dat Go Ahead dit seizoen al zestien keer de nul hield.

Telstar bezet de negende plaats en speelt dinsdag tegen NAC.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen