'Doorbraak in transfersoap Drommel blijft vooralsnog uit'

29 maart 2021, 08:11

Nog altijd hebben PSV en FC Twente geen akkoord bereikt over de transfer van Joël Drommel. De clubs hoopten deze interlandperiode de deal te beklinken, maar volgens het Eindhovens Dagblad willen de onderhandelingen vooralsnog niet vlotten. De transfer lijkt er hoe dan ook te komen, maar van alle kanten moet nog wel water bij de wijn worden gedaan.

Drommel zelf wil dolgraag naar PSV en heeft ook al een persoonlijk akkoord bereikt met de Eindhovense club. Het verschil tussen wat Twente vraagt en PSV biedt is echter nog groot. De club uit Enschede verlangt namelijk een transfersom van ruim zes miljoen euro, terwijl de Eindhovenaren denken aan een bedrag van pakweg 3-4 miljoen.

Drommel heeft mogelijk zelf een van de sleutels tot zijn transfer in handen. Ongeveer een kwart van de transfersom zou naar de doelman zelf en zijn zaakwaarnemer gaan. Zien Drommel en zijn management af van een deel daarvan, dan komen PSV en Twente dichter bij elkaar. De Eindhovense club gaat het bedrag dat de huidige nummer acht van de Eredivisie in zijn hoofd heeft sowieso niet betalen.

Ondanks dat de onderhandelingen stroef verlopen, is de verwachting dat PSV en Twente er uiteindelijk uit zullen komen. Maar om de transfer te laten slagen, zal de club uit Enschede volgens het ED wel de vraagprijs moeten laten zakken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen