Klopp blijft tegen Super League: "Mijn standpunt is niet veranderd"

19 april 2021, 23:21

Jürgen Klopp schaart zich niet achter de plannen van zijn werkgever Liverpool om toe te treden tot de Super League. De Duitse manager heeft zich de afgelopen jaren al meermaals tegen de invoering van de nieuwe competitie gekeerd en blijft achter zijn denkwijze van destijds staan.

"Mijn standpunt is niet veranderd", zei Klopp voorafgaand aan de wedstrijd tegen Leeds United in gesprek met Sky Sports. "Het is heel lastig. Mensen zijn er niet blij mee en dat begrijp ik. Ik kan er niet veel meer over zeggen, omdat ik en mijn spelers er niet in zijn betrokken. We moeten afwachten hoe het loopt." Liverpool is een van de tien clubs die zo snel mogelijk een afgesloten competitie willen invoeren.

Klopp schaarde zich achter de huidige voetbalcompetitie, de Champions League. "Mijn droom was altijd om coach te worden van een team in de Champions League. Ik heb geen problemen met dat toernooi en ik houd van het competitieve karakter van voetbal. Ik houd van de gedachte dat West Ham United Champions League kan gaan spelen. Uiteraard wil ik niet dat het ze dit seizoen lukt, want wij willen zelf naar de Champions League, maar dat West Ham United kans maakt, vind ik leuk."

Het is overigens nog maar de vraag of Liverpool zich weet te kwalificeren voor het lucratieve clubtoernooi. The Reds verloren maandagavond twee punten tegen Leeds United, door met 1-1 gelijk te spelen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen