Naam Ten Hag valt in zoektocht Spurs naar opvolger Mourinho

22 april 2021 – Erik ten Hag wordt in Engeland in verband gebracht met de vrijgekomen trainerspositie bij Tottenham Hotspur. De Londense club zette maandag José Mourinho op straat en stelde een dag later de 29-jarige Ryan Mason aan als zijn tijdelijke opvolger. Voor het nieuwe seizoen zoekt Spurs naar een definitieve opvolger van Mourinho en de trainer van Ajax zou in de profielschets passen.

Naam Ten Hag valt in zoektocht Spurs naar opvolger Mourinho

Dat schrijft football.london. Het Engelse medium heeft begrepen dat Tottenham Hotspur op zoek is naar een trainer die progressief is, een aanvallende speelstijl hanteert, de voorkeur geeft aan spelen op balbezit en vooral ook goed bij de clubcultuur past. Ten Hag zou in de profielschets passen, maar er staan meer namen op de shortlist.

Julian Nagelsmann van RB Leipzig wordt naar voren geschoven als droomkandidaat. Tottenham Hotspur heeft echter een geduchte concurrent voor de handtekening van de 33-jarige Duitse trainer: Bayern München. De koploper van de Bundesliga zou Nagelsmann willen aantrekken als opvolger van Hansi Flick, die na dit seizoen vertrekt.

Brendan Rodgers (Leicester City), Maurizio Sarri (clubloos), Marcelino (Athletic Bilbao) en Graham Potter (Brighton & Hove Albion) worden, naast Ten Hag en Nagelsmann, ook genoemd door football.london. De trainer van Ajax werd de voorbije tijd ook in verband gebracht met een overgang naar Bayern München, Borussia Mönchengladbach en Eintracht Frankfurt.

Ajax

gerelateerd