'Ajax volgt Van Aanholt serieus, ook PSV heeft interesse'

23 april 2021, 21:49

Ajax presenteerde vandaag met Remko Pasveer (37) de eerste zomeraanwinst voor het volgende seizoen, maar mogelijk komt daar ook snel een tweede aanwinst bij. De Amsterdammers zouden namelijk de transfervrije Patrick van Aanholt (30) op de korrel hebben als versterking. Al is er vanuit Eindhoven ook altijd nog concurrentie om diens diensten.

Met dat nieuwtje kwam Johan Derksen vrijdagavond tijdens het tv-programma Veronica Inside althans. In diezelfde talkshow kwam enkele weken geleden via Valentijn Driessen (De Telegraaf) nog naar buiten dat Leeds United interesse heeft in Nicolas Tagliafico, voor wie de Nederlandse linksachter van momenteel nog Crystal Palace als vervanger kan worden gezien.

In het verleden werd de back al een keer gelinkt aan PSV, de club waar hij zijn jeugdopleiding voor een deel genoot. Als jeugdspeler werd hij overgenomen door Chelsea, dat hem na diverse verhuurbeurten verkocht aan Sunderland, alvorens hij bij zijn huidige werkgever terechtkwam. Volgens Derksen is de interesse van PSV overigens ook nog altijd aanwezig.

Lees ook'Leeds United aast op komst Nicolás Tagliafico'

In Eindhoven is Philipp Max echter bezig aan uitstekend eerste seizoen, waardoor die overgang momenteel wat minder logisch is. Als Tagliafico bij Ajax daadwerkelijk verkocht wordt, dan is daar een serieuze vacature: Daley Blind en Lisandro Martínez kunnen weliswaar op die plek uit de voeten, maar zijn in de regel op een andere plek nodig in het elftal van de Amsterdammers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen