Oprichter Spotify wil Arsenal overnemen: ''Altijd al fan geweest''

24 april 2021, 22:22

Het is zeer onrustig bij de Londense voetbalclub Arsenal. De prestaties zijn zeer ondermaats en de supporters keren zich tegen de clubleiding. Vooral de Amerikaanse eigenaar Stan Kroenke moest het ontgelden en er zou weleens hulp uit onverwachte hoek kunnen komen. De oprichter van Spotify Daniel Ek geeft op Twitter aan wel oren te hebben naar een overname van de club.

Arsenal staat weliswaar in de halve finale van de Europa League, maar in eigen competitie is het kommer en kwel. De huidige negende plaats geeft geen recht op Europees voetbal en ook het spel is ontzettend wisselvallig. Daarnaast werd deze week bekend dat Arsenal deel zou nemen aan de Super League en dat schoot de supporters volledig in het verkeerde keelgat.

Zo kwamen de fans met een protestactie tegen de huidige eigenaar Kroenke. Dat was voor Ek aanleiding om daar via Twitter op in te spelen. ''Als Kroenke de club wil verkopen, ben ik kandidaat-overnemern.'' De Zweed verdiende met de populaire muziek-app Spotify miljarden en lijkt bereid om zijn favoriete club de helpende hand toe te steken. ''Ik ben altijd al een fan van Arsenal geweest.''

The Telegraph weet zelfs te melden dat Ek momenteel een officieel bod voorbereidt op de club. Of het daadwerkelijk tot een overname gaat leiden, is nog even afwachten voor de aanhang.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen