Romano: geïnteresseerde Ten Hag in gesprek met Spurs

28 april 2021, 23:18   Bijgewerkt: 28 april 2021, 23:51

De interesse van Tottenham Hotspur in Erik ten Hag is serieus. Volgens transferspecialist Fabrizio Romano heeft de Engelse club, die onlangs José Mourinho de laan uitstuurde, een eerste gesprek met de trainer van Ajax ingepland.

Volgens de specialist van transfers wordt er binnenkort een eerste gesprek afgewerkt tussen trainer en de Engelse club, die momenteel Ryan Mason als interim-coach voor de groep heeft staan. Ten Hag staat op de lijst met kandidaten voor het hoofdtrainerschap bij Tottenham, dat eerder ook Julian Nagelsmann in beeld had. Die coach is door Bayern München echter voor 25 miljoen euro weggekocht bij RB Leipzig, waardoor Tottenham geen schijn van kans had.

Romano meldt woensdag dat Ten Hag wel oren heeft naar een vertrek bij Ajax. Hij geeft wel aan dat er nog niets beslist is over zijn toekomst en dat de opties dus nog open liggen. De 51-jarige coach heeft in Amsterdam nog een verbintenis tot 2022. Marc Overmars liet onlangs al weten dat contract wel te willen verlengen, maar dat daarover nog niets duidelijk was. Mogelijk aast Ten Hag op een mooie kans die voorbij komt en met Tottenham dient zich nu mogelijk een club aan die hij wel ziet zitten.

Eerder vandaag werd bekend dat Ten Hag ook bij de bookmakers de favoriet is om trainer van Tottenham te worden. Onlangs kwamen ook The Telegraph en football.london al naar buiten met het feit dat Ten Hag zeker in beeld is bij de Engelse club. Na het voetbal van Mourinho wil de ploeg dolgraag weer een aanvallendere trainer hebben en met Ten Hag is iemand in beeld die met zijn stijl voldoet aan de wensen van de clubleiding.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen