'Cambuur weigert Italiaans bod op spelmaker Hoedemakers'

3 mei 2021 – SC Cambuur heeft volgens Voetbal International een bod van Lecce op Mees Hoedemakers afgeslagen. De 23-jarige middenvelder is gewild, want er zijn ook twee clubs uit de Eredivisie die hem willen overnemen van de kampioen van de Eerste Divisie.

'Cambuur weigert Italiaans bod op spelmaker Hoedemakers'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Hoedemakers is bezig aan zijn tweede seizoen in dienst van Cambuur. De middenvelder kwam in de zomer van 2019 over van AZ. In eerste instantie werd hij gehuurd, met een optie tot koop. Die optie werd een jaar geleden gelicht door de Leeuwarders. Hoedemakers ligt nog voor één seizoen vast bij Cambuur, al kan de club de samenwerking nog met een jaar verlengen.

In het kampioensteam van Henk de Jong is Hoedemakers van onschatbare waarde. Waar de trainer op het middenveld vaak rouleert, is de voormalig speler van AZ een zekerheidje. Hoedemakers miste in het afgebroken corona-seizoen geen enkele competitiewedstrijd en moest in de huidige jaargang slechts één duel aan zich voorbij laten gaan.

Ondanks dat Hoedemakers over een doorlopend contract beschikt, is het nog maar de vraag of hij voor Cambuur is te behouden. De middenvelder komt in elk geval nog twee keer in actie voor de Leeuwarders: vrijdag tegen FC Dordrecht en vijf dagen later tegen NAC Breda.

Reactie Booy
Aan de Leeuwarder Courant laat technisch manager Foeke Booy weten dat Cambuur geen bod van Lecce heeft ontvangen. "Er is geen contact tussen de clubs geweest", aldus de bestuurder, die laat weten dat de Leeuwarders hopen Hoedemakers langer aan zich te binden.

Reacties

Keuken Kampioen Divisie

gerelateerd