'Dest wijst interesse drie topclubs af en wil bij Barça blijven'

30 mei 2021, 15:00

Sergino Dest wil ook komend seizoen in La Liga spelen. De Amerikaanse rechtsback stond op de radar van diverse Europese grootmachten, maar zit voorlopig nog prima op zijn plek in Camp Nou. Dest kan deze zomer terugblikken op een redelijk debuutjaar in Catalonië.

Ook Bayern München, Arsenal en Juventus hebben zijn verrichtingen volgens Diario Sport dit seizoen gevolgd. Dest was geen vaste basisspeler bij FC Barcelona, maar kwam als basiskracht én invaller alsnog tot 44 optredens. Dat zal hem een jaar na zijn overstap van de reservebank van Ajax naar Barcelona relatief tevreden stemmen.

De drie topclubs hoopten deze zomer te profiteren van de financieel nijpende situatie van FC Barcelona, dat deze zomer spelers lijkt te moeten verkopen om het hoofd boven water te houden. Dest ziet dat een jaar na zijn transfer echter niet zitten. Ajax ontving vorig jaar zomer een bedrag van rond de twintig miljoen euro voor de jeugdexponent.

"Ik denk alleen aan Barça, ik ben pas net begonnen", liet Dest weten in gesprek met de pers. In zijn eerste jaar slaagde de Amerikaan erin de Copa Del Rey te winnen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen