Huntelaar naar NEC? Van Leeuwen gaat niet in op geruchten

10 juni 2021 – Ted van Leeuwen wenst niet in te gaan op de geruchten over de belangstelling van NEC voor Klaas-Jan Huntelaar. In de wandelgangen wordt gefluisterd dat de promovendus in de markt is voor de 37-jarige spits, maar de technisch directeur van de Nijmegenaren wil de geruchten bevestigen noch ontkennen.

Huntelaar naar NEC? Van Leeuwen gaat niet in op geruchten

Huntelaar heeft in elk geval genoeg opties om nog een hoofdstuk aan zijn voetballoopbaan vast te plakken. NEC is namelijk alweer de vierde Nederlandse club die in verband wordt gebracht met de spits. Dat De Graafschap hoopt op zijn terugkeer, is geen geheim. FC Twente en sc Heerenveen zouden eveneens in de markt zijn voor de aanvaller die bij Schalke 04 geen nieuw contract kreeg.

Of NEC daadwerkelijk belangstelling heeft voor Huntelaar, kan door Van Leeuwen niet worden bevestigd. "Ik ga niet in op geruchten, maar dat Klaas Jan en ik goed met elkaar kunnen opschieten, dat is bekend", wordt de technisch directeur van de Nijmegenaren tegenover De Gelderlander. Van Leeuwen haalde Huntelaar in 2003 naar AGOVV.

Riemer van der Velde, oud-voorzitter van Heerenveen, vertelde onlangs bij Radio Camataru, de podcast van FeanOnline, dat hij Huntelaar per mail heeft gepolst voor een terugkeer. Vorig jaar stuurde hij ook al een dergelijk verzoek naar de voormalig spits van onder meer Ajax, Real Madrid en AC Milan. "Vorig jaar heeft hij hier een visje gegeten en twijfelde hij al", gaf Van der Velde aan.

Eredivisie

gerelateerd