'Fikse domper PSV: deal met Udinese voor Romero van de baan'

28 juni 2021, 11:56

PSV heeft een fikse domper te verwerken gekregen op de transfermarkt: door de overgang van Maximiliano Romero (22) naar Udinese kan zeer vermoedelijk een streep. De Eindhovenaren hoopten de Argentijnse spits te verhuren of verkopen aan de geïnteresseerde Serie A-club, maar zij waren niet overtuigd van de medische keuring, waardoor de deal is geklapt.

Dat schrijven de Italiaanse media althans op basis van bronnen in Udine. Die twijfel over zijn fitheid is overigens niet bepaald een verrassing, want Romero kampt sinds zijn komst naar Nederland immer met heel zwaar blessureleed. Ondanks de tien miljoen euro die PSV betaalde voor de Argentijn, kwam de aanvaller tot slechts vier officiële optredens, waarin hij één doelpunt maakte.

Dat Udinese interesse toonde in de spits was derhalve best verrassend en bood voor alle partijen misschien wel uitkomst. Romero kreeg zo een frisse start bij een nieuwe club, PSV een financiële meevaller en Udinese een talentvolle spits, die het in eerste instantie zou huren en vervolgens blijvend zou overnemen van de Eindhovenaren.

De Italiaanse club bood nog wel aan om de spits te laten instromen in de voorbereiding en op die manier de gezondheid nogmaals te kunnen checken, maar daaraan wilde Romero zelf niet meewerken. Daardoor is de deal zeer vermoedelijk van de baan en moet de herstelde spits zich komend seizoen onder Roger Schmidt weer in de basis voetballen in Eindhoven.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen