'Mbappé verlengt niet bij PSG en begint aan laatste seizoen'

1 juli 2021, 08:05

Kylian Mbappé lijkt te gaan beginnen aan zijn laatste seizoen in het shirt van Paris Saint-Germain. De Franse superster heeft een contract tot medio 2022 en gaat dat naar verluidt niet verlengen. Daarom lonkt over een jaar een verrassend transfervrij vertrek van de aanvaller uit het Parc des Princes.

Volgens L'Equipe heeft Mbappé vlak na de EK-uitschakeling van Frankrijk aan meerdere mensen binnen PSG laten weten dat hij zijn contract niet wil verlengen. Dat is een flinke domper voor de grootmacht uit Parijs. De club is namelijk al lange tijd bezig om Mbappé te verleiden tot een lange verblijf. Een transfervrij vertrek zou dubbel zuur zijn voor de Parijzenaars.

PSG betaalde de afgelopen jaren namelijk in totaal 180 miljoen aan AS Monaco, de vorige club van Mbappé. Dat bedrag was de inmiddels 22-jarige international echter zeker waard. In 171 wedstrijden scoorde hij liefst 132 keer voor zijn werkgever. Daarnaast werden de landstitel (3x), Coupe de France (2x), Coupe de la Ligue (2x) en Trophée des Champions (2x) gepakt.

Mbappé respecteert zijn contract en is dus niet bezig om deze zomer te vertrekken uit Parijs. Het zou echter goed kunnen dat PSG door de recente ontwikkelingen juist wel een transfer wil afdwingen. Hoe dan ook zal een club met interesse een flinke zak geld moeten meenemen. In het verleden werd Mbappé al gelinkt aan grote clubs als Real Madrid en Liverpool.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen