Tadic sprak met Overmars over interesse van AC Milan

7 juli 2021, 08:12

Dusan Tadic (32) sprak dinsdagavond uit niet te willen vertrekken bij Ajax in deze transferzomer. De aanvoerder heeft daarmee de belangstelling van AC Milan afgewimpeld, want hij heeft het nog te veel naar zijn zin in Amsterdam. De boodschap dat hij niet mocht vertrekken, kreeg hij overigens ook van directeur voetbalzaken Marc Overmars.

"Marc heeft me gezegd dat ik hier moet blijven. Ik heb best veel contact met hem", vertelt Tadic tegenover het Algemeen Dagblad over de interesse van AC Milan. "Het is mooi om te zien dat Ajax op mij vertrouwt en het is voor mij een motivatie om iets terug te geven aan de club. En ook alles te geven wat ik in me heb. Ik ben zeker niet teleurgesteld dat de transfer niet door gaat." Tadic gaf eerder al aan dat hij Ajax ziet als zijn droomclub en dus helemaal niet hoeft te vetrekken.

"Ik ben trots dat ik dit shirt mag dragen. Ik heb teveel plezier om bij deze geweldige club te spelen. Een van de beste ter wereld", vindt de captain. "Ik snap dat fans het moeilijk vinden om te moeten lezen dat er interesse is voor mij. Ik heb veel respect voor de club. We moeten nog een keer kampioen worden en goed presteren in Europa." Mede daarom is hij niet van plan om Ajax zomaar in te ruilen voor AC Milan, dat overigens ook een fraaie club is.

Lees ook: Dusan Tadic blijft Ajax trouw: "Dit is mijn droomclub"

"Het is mooi dat zo'n club mij wil hebben natuurlijk. Het is een grote club met veel historie. Die belangstelling streelt me. Maar Ajax is óók een mooie club met veel historie." Omdat zowel Tadic, wiens contract nog doorloopt tot en met 2023, en Overmars hebben aangegeven dat een transfer geen optie is, lijkt een overgang definitief van de baan.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen