'United krijgt groen licht voor onderhandelingen met Varane'

13 juli 2021, 15:32

Real Madrid heeft Manchester United toestemming gegeven om te praten met Raphaël Varane, zo claimt Sky Sports. De 28-jarige Franse centrumverdediger moet na Jadon Sancho de tweede grote zomeraankoop van The Red Devils worden. Bereikt United een persoonlijk akkoord met Varane, dan zullen de onderhandelingen met Real Madrid worden opgestart.

Varane ligt nog voor één jaar vast bij Real Madrid en lijkt geenszins van plan om zijn contract te verlengen. Een zomers vertrek lijkt derhalve de meest logische optie, zeker daar de Madrilenen de wereldkampioen van 2018 niet gratis de deur willen zijn uitlopen. Manchester United ziet wel heil in een samenwerking met Varane, terwijl ook Paris Saint-Germain naar verluidt geïnteresseerd is.

Manchester United lijkt op dit moment de beste papieren te hebben om Varane in te lijven. De Engelse grootmacht rekent zich echter niet rijk. In 2015 leek de club dicht bij de komst van Sergio Ramos, die vervolgens alsnog een nieuw contract bij Real Madrid tekende. In de wetenschap dat Varane over een jaar transfervrij is, hoopt United de verdediger voor een 'schappelijke prijs' over te nemen van Real Madrid.

Maar ook met een eenjarig contract is Varane een dure speler. Diverse media denken dat de transfersom rond de vijftig miljoen euro zal uitkomen. Varane speelt inmiddels tien seizoenen in de Spaanse hoofdstad. De verdediger droeg in 361 wedstrijden het shirt van de Madrileense club om de schouders en won vele prijzen, waaronder vier keer de Champions League een drie keer de Spaanse titel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen