Donnarumma-transfer stap dichterbij na emotioneel afscheid

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

13 juli 2021 – Gianluigi Donnarumma staat op het punt om AC Milan te verruilen voor Paris Saint-Germain. De 22-jarige doelman is transfervrij nadat zijn contract in Italië afliep. De weg naar Frankrijk ligt open nu de keeper via Instagram op emotionele wijze afscheid heeft genomen van de fans van I Rossoneri.

Donnarumma-transfer stap dichterbij na emotioneel afscheid

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'Sommige keuzes zijn moeilijk, maar maken deel uit van de groei van een mens. Ik kwam bij AC Milan toen ik nog maar een kind was en acht jaar lang droeg ik het shirt met trots. We hebben gevochten, geleden, gewonnen en gehuild. Samen met mijn teamgenoten, de trainers en de fans, die allemaal onderdeel zijn van een familie', schrijft de sluitpost.

Hij gaat nu weg, maar Donnarumma kijkt met positieve gevoelens terug op zijn Milanese tijdperk. 'In het Rossoneri-shirt heb ik belangrijke persoonlijke mijlpalen behaald, zoals mijn debuut op zestienjarige leeftijd in de Serie A. Ik heb buitengewone jaren beleefd die ik nooit zal vergeten. Maar nu is het tijd om afscheid te nemen. Een keuze die niet makkelijk was en niet uit te leggen is in één bericht. Misschien is de keuze zelfs helemaal niet te verklaren.'

De verwachting is dat Donnarumma later deze week bij PSG tekent. De keeper komt dan als Europees kampioen naar Parijs, omdat hij tijdens de strafschoppenserie tegen Engeland uitblonk. Nu wil hij voor prijzen gaan vechten bij zijn nieuwe club: 'Soms is het juist beter om te kiezen voor verandering. Om een nieuwe uitdaging aan te gaan en te blijven groeien. Alle mensen die ik bij Milan heb ontmoet zullen in mijn hart blijven. Ze zijn allemaal onderdeel geweest van het levenspad dat me heeft gemaakt tot wie ik nu ben. Ik wens Milan alle successen toe.'

Speel je favoriete casino games op Jacks.nl. Meld je aan met een 100% welkomstbonus tot €100!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd