RKC-trainer in dubio door vertrekwens: "Dan heb ik een probleem"

24 juli 2021 – RKC Waalwijk beschikt deze voorbereiding nog over Ahmed Touba en Melle Meulensteen, maar de vraag is of trainer Joseph Oosting ook met het duo aan het Eredivisieseizoen begint. De verdedigers deden het vorig jaar goed en kunnen rekenen op de nodige intresse.

RKC-trainer in dubio door vertrekwens: "Dan heb ik een probleem"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Het moge duidelijk zijn: Als die twee mannen wegvallen dan heb ik een probleem. Ik ben realistisch: dat kan", aldus de oefenmeester, die in dubio zit. "Over drie weken begint de competitie, dan kan het zo zijn dat mijn hele centrale duo weg is. Supporters verwachten wel wat van ons. De een zegt dan: moet je nog wel trainen en spelen met die jongens die weggaan? Maar ik heb ze wel, ze zijn nog van RKC. Wat als ze niet weggaan? Dan hebben ze de hele voorbereiding niet gespeeld."

Touba is eerlijk: hij hoopt deze zomer nog een stap te maken. "Ja ik ben er nog. Maar ik hoop alleen tijdens de voorbereiding. Het is moeilijk nu met corona, dus moet ik even wachten. Daar word ik niet nerveus van, want de markt is nog tot september open. Ik moet dus maximaal een maand wachten. Ik hoop op een overstap en dat gebeurt normaal gesproken ook wel, maar niets is zeker in het voetbal", wordt de mandekker geciteerd door het Brabants Dagblad.

Of RKC zoals Oosting zegt een probleem heeft als zowel Touba als Meulensteen vertrekt? De Belg denkt van niet. "Ik heb vertrouwen in Mo en Frank", doelt hij op de beleidsbepalers Mo Allach en Frank van Mosselveld. "Zij hebben Melle en mij ook binnengehaald. Zoiets kunnen ze opnieuw doen. Ik heb veel gespeeld en daar enorm veel van geleerd. Dat ik naar RKC ben gegaan, is mijn beste keuze ooit geweest."

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd