'Real wil verlengen met Benzema, Kane gaat praten met Spurs'

1 augustus 2021 – Real Madrid is vastberaden Karim Benzema te behouden. De Madrileense grootmacht is al sinds mei van plan om de tafel te gaan met de sterspeler, wiens contract volgend jaar zomer afloopt. Real Madrid wil de Fransman een nieuwe verbintenis geven die tot medio 2023 zal lopen.

'Real wil verlengen met Benzema, Kane gaat praten met Spurs'

Dat meldt transferexpert Fabrizio Romano. Benzema speelde jarenlang in de schaduw van Cristiano Ronaldo, maar is sinds het vertrek van de Portugees de onbetwiste sterspeler. Afgelopen seizoen was hij nog goed voor 23 goals in La Liga. In 383 competitiewedstrijden voor de Koninklijke was Benzema in totaal 192 keer trefzeker, waarmee hij tot de meest succesvolle Real-spitsen ooit behoort. Diverse clubs zullen wel oren hebben naar de komst van de 33-jarige aanvaller, maar voor Real is hij 'onaantastbaar'.

Een collega-spits hoopt deze zomer wél van club te wisselen. Harry Kane staat namelijk op het punt om terug te keren van vakantie en gaat direct in gesprek met Tottenham Hotspur. Diverse Engelse media weten dat de superspits op die manier een transfer naar Manchester City kan forceren. Kane staat al maanden op de verlanglijst van de topclub, maar Spurs weigert vooralsnog mee te werken.

Manchester City heeft naar verluidt een recordbedrag over voor de Engelse aanvalsleider, maar Tottenham ziet het niet zitten om het jeugdproduct te laten gaan. Manchester City is tegelijkertijd dichtbij de komst van Jack Grealish, die voor een astronomisch bedrag over moet komen van Aston Villa.

Eredivisie

gerelateerd