'Real verlengt met Benzema en heeft vertrouwen in komst Mbappé'

19 augustus 2021, 19:52   Bijgewerkt: 19 augustus 2021, 20:56

Het is een rustige transferperiode bij Real Madrid, maar de club hoopt nog op een gigantische klapper. Tot dusver werd alleen David Alaba transfervrij gehaald. Ook Kylian Mbappé moet de ploeg van Carlo Ancelotti deze zomer versterken. De Koninklijke denkt dat 150 miljoen euro genoeg is om de Fransman over te nemen van Paris Saint-Germain.

Dat meldt El Mundo Deportivo. De aanvaller zag Lionel Messi naar het Parc des Princes komen, maar het is de vraag of hij daadwerkelijk met de Argentijn gaat samenspelen. De clubleiding van PSG was eerder deze zomer duidelijk: hoeveel er ook geboden wordt, Mbappé is niet te koop. Real Madrid-voorzitter Florentino Perez zou toch een opening zien nu de buitenspeler zelf heeft aangegeven dat hij wil vertrekken. 

Lees ook: Voorzitter PSG spreekt duidelijke taal: "Mbappé blijft"

De talentvolle Fransman ligt nog een jaar vast in Parijs. Dit kan dus ook voor de club een interessant moment zijn om hem van de hand te doen. Real Madrid wil diep in de buidel tasten, waar hij komende zomer gratis kan vertrekken naar de Madrileense hoofdstad. Daar zal hij de concurrentie aan moeten gaan met Gareth Bale, die na een verhuurperiode bij Tottenham Hotspur weer herenigd is met Ancelotti.

Benzema

Deze zomer speelden Mbappé en Benzema samen in de nationale selectie van Frankrijk. De spits gaat volgens Fabrizio Romano zijn contract in Madrid verlengen tot 2023. De Franse routinier is de dertig al gepasseerd, maar nog steeds de sterkhouder bij de Spaanse grootmacht. Dat Real hem niet kwijt wil, blijkt wel uit zijn ontslagclausule: geïnteresseerde clubs moeten één miljard euro neerleggen. Het kan het laatste zetje zijn om zijn landgenoot naar het Santiago Bernabeu te lokken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen