'PSG gaat nieuw bod Real Madrid op Mbappé accepteren'

26 augustus 2021, 22:03   Bijgewerkt: 26 augustus 2021, 23:32

Het gaat gebeuren, claimt Marca. Kylian Mbappé staat op het punt om de overstap van Paris Saint-Germain naar Real Madrid te maken. Het verhoogde bod van 170 miljoen euro (plus tien miljoen euro aan variabelen) wordt volgens de Spaanse sportkrant geaccepteerd door PSG.

Real Madrid heeft donderdag een nieuw en naar verluidt laatste bod uitgebracht op Mbappé. Waar het eerste bod van 160 miljoen euro van tafel werd geveegd, is PSG geneigd het tweede bod wel te accepteren. Dat heeft allemaal te maken met het feit dat Mbappé zijn zinnen heeft gezet op een transfer naar De Koninklijke en bovendien over een contract beschikt dat over een jaartje afloopt. Laat PSG de aanvaller deze zomer niet gaan, dan loopt hij aan het einde van het seizoen gratis de deur uit.

Paris Saint-Germain herhaalde donderdag bij monde van voorzitter Nasser Al-Khelaïfi het standpunt dat de Franse club Mbappé graag wil behouden. Inmiddels heeft het er alle schijn van dat PSG de pijlsnelle aanvaller toch naar Real Madrid laat vertrekken. De mega-deal wordt mogelijk deze vrijdag nog officieel aangekondigd. In dat geval kan Mbappé voor hij met de Franse nationale ploeg op pad gaat nog kennismaken met zijn nieuwe ploeggenoten.

Eerder deze week bevestigde Leonardo, technisch directeur van Paris Saint-Germain, dat de kans aanwezig was dat Mbappé de overstap naar Real Madrid zou maken. Daarbij sprak hij zijn ergernis over de handelswijze van de Madrilenen uit. Volgens Leonardo heeft Real Madrid de aanvaller op 'illegale' wijze benaderd. "Het lijkt een strategie om te proberen een 'nee' van ons te krijgen, te laten zien dat ze alles hebben geprobeerd en vervolgens een jaar te wachten om hem gratis te krijgen", zei de Braziliaan onder meer.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen