Kerk staat voor transfer en ontbreekt tegen Feyenoord

29 augustus 2021, 11:18   Bijgewerkt: 29 augustus 2021, 12:38

Gyrano Kerk heeft zeer waarschijnlijk zijn laatste wedstrijd voor FC Utrecht gespeeld. Vanwege een aanstaande transfer naar (waarschijnlijk) Lokomotiv Moskou ontbreekt de aanvaller in de wedstrijdselectie voor de thuiswedstrijd tegen Feyenoord. De afwezigheid van Kerk wordt zondagmiddag opgevangen door Moussa Sylla.

Daarnaast kent de basis van FC Utrehct nog enkele opvallende namen. De teruggekeerde Mike van der Hoorn krijgt achterin de voorkeur boven Mark van der Maarel. In de punt van de aanval speelt Anastasios Douvikas in plaats van Adrian Dalmau. Tevens heeft Utrecht weer de beschikking over Sander van de Streek en Mihoun Mahi. Het tweetal keert terug van een blessure en neemt plaats op de bank. 

Bij Feyenoord ontbreekt Marco Senesi, die nog niet hersteld is van zijn blessure. Hij wordt tegen Utrecht vervangen door de twintigjarige Ramon Hendriks, die daarmee debuteert in de basis. Midweeks in het Europese duel met Elfsborg kreeg Wouter Burger nog de voorkeur. Verder is het elftal van Feyenoord ongewijzigd. Robert Bozenik zit niet in de selectie. Hij rondt een overgang naar Fortuna Düsseldorf af.

Opstellingen

FC Utrecht: Paes; Ter Avest, Van der Hoorn, Janssen, Warmerdam; Maher, Timber; Sylla; Ramselaar, Gustafson; Douvikas

Feyenoord: Bijlow; Pedersen, Trauner, Hendriks, Malacia; Toornstra, Kökcü, Til; Jahanbakhsh, Linssen, Sinisterra

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen