FC Groningen verkoopt Matusiwa en hoopt op vierde versterking

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

31 augustus 2021 – Azor Matusiwa heeft zijn wens uit zien komen op de laatste dag van de transferperiode. De middenvelder van FC Groningen heeft de overstap gemaakt naar Stade de Reims. Die club shopte deze zomer al eerder in de Eredivisie: bij sc Heerenveen pikten ze aanvaller Mitchell van Bergen op. 

FC Groningen verkoopt Matusiwa en hoopt op vierde versterking

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Vorig jaar – toen er ook al veel belangstelling voor hem was – vonden wij het te vroeg om een sterkhouder als Azor te laten gaan. Hoewel Azor toen al heel graag de overstap wenste te maken, hebben wij hem toen aan zijn contract gehouden. Azor heeft die beslissing gerespecteerd, is wederom hard aan de slag gegaan en heeft zich het afgelopen seizoen nog verder ontwikkeld en ons enorm geholpen in de sportieve prestaties van het afgelopen seizoen. Nu was er opnieuw concrete belangstelling voor Azor en vonden wij dat we onder de juiste condities aan een transfer moesten meewerken", vertelt technisch manager Mark-Jan Fledderus op de website van de club.

Lees ook: Dat is drie: ook Duarte officieel speler van Groningen

"Het past nu eenmaal bij FC Groningen dat wij jonge, talentvolle spelers naar Euroborg halen, wij die spelers ontwikkelen en laten groeien en dat als de tijd er rijp voor is wij een transfer realiseren. Zo is het nu ook gegaan met Azor. Azor is in de ruim twee seizoenen die hij bij FC Groningen speelde uitgegroeid tot sterkhouder van het elftal. Hij heeft zich zowel op het veld als buiten de lijnen fantastisch ontwikkeld. Een leider die voorop gaat in de strijd en niet voor niets benoemd werd tot aanvoerder van het elftal", aldus de technisch manager.

Zo is het voor FC Groningen een drukke laatste dag van de transferperiode. Sebastian Tounekti, Yahya Kalley en Laros Duarte werden al opgepikt en daar komt mogelijk nog een vierde speler bij. BK Häcken-middenvelder Daleho Irandust moet ook vandaag nog de stap naar de Euroborg maken als het aan de Trots van het Noorden ligt, meldt Voetbal International. De aanvallende middenvelder werd al vastgelegd voor komende winter, maar Fledderus hoopt hem alsnog deze zomer binnen te hengelen, zodat de voetballer vast kan acclimatiseren.

Speel je favoriete casino games op Jacks.nl. Meld je aan met een 100% welkomstbonus tot €100!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd